PUZZLE
2021 új szakáll trendje: a majomfarok
Nem mindenkinek tetszik az új divat, egyesek szerint egyenesen visszataszító.

A koronavírus alatt sokan fogtak életmódváltásba, míg mások a külsejük megváltoztatásával próbálták feldobni a bezárkózva töltött időszakot. Egy új szakáll trend is megszületett, amit a LADbible egyenesen 2021 vezető szakáll formájának nevezett. A majomfarok szakáll egy furcsa, aszimmetrikus forma, ami nevéből következtetve leginkább egy majom farkára emlékeztet. Elsőként 2019-ben tűnt fel, az extrém hajáról és szakállairól ismert baseball játékos, Mike Fiers arcán, akkor viszont még csak nevettek rajta csapattársai. Követni senki nem merte az irányzatot. Most a közösségi platformokon egyre többen posztolják, van, aki még egy csavart is bevitt és spirál alakú szakállat varázsolt magának.

A trend bár úgy látszik, elég népszerű, mégsem nyerte el mindenki tetszését. Sok kritikusa is akadt. A Twitteren vicces hozzászólások is születtek:

"A majomszakáll farok 100%-ban megelőzi a nem kívánt terhességeket" - írta egy felhasználó, míg egy másik ezt osztotta meg:

"Ideje, hogy véget érjen a kijárási korlátozás és mindannyian be kell, hogy oltassuk magunkat, mert most már kezd nevetségessé válni az egész".