PUZZLE
Bulvár hírek
#franciaország
#fegyházbüntetés
#szexuális zaklatás
#polgármester
20 évet kaphat a lábsimogató polgármester
Szexuális zaklatás címén ítélhetik ilyen hosszú fegyházbüntetésre Franciaországban Georges Tron egykori államtitkárt, aki parlamenti képviselő és polgármester is volt a történtek idején. Miért várható ilyen súlyos ítélet?

2011 tavaszán a világsajtó azzal volt tele, hogy Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója és egykori francia pénzügyminiszter megerőszakolt egy szobalányt New York egyik legelőkelőbb szállodájában. Ezért fel sem tűnt a kis hír: Georges Tron államtitkár lemondott posztjáról Párizsban. Miért?

Pere most indul Párizs mellett és karácsonyi ajándék formájában megjöhet az ítélet is. Mivel vádolják Georges Tront? A jeles államtitkár imádta a női lábakat! Fetisiszta volt. Női beosztottainak lábmasszázst javasolt. Aki elfogadta az ajánlatot, az a Draveil város polgármesteri hivatalához tartozó kis kastélyban szexuális élményekhez juttathatta a polgármester urat. Akinek az ujjai persze elkalandoztak egy kissé feljebb is…

Súlyosbítja az esetet, hogy a polgármester úrnak, aki közben államtitkár is lett, bűntársai is akadtak a polgármesteri hivatalban. Kulturális helyettese, aki egyébként nő volt, szintén részt vett a perverz játékokban. Közben a polgármesteri hivatal női dolgozói tudták: attól függ az állásuk, hogy elfogadják-e a polgármester úr meghívását egy kis talpmasszázsra a kastélyban. Az egyik áldozat öngyilkosságot kísérelt meg, majd kilépett a polgármesteri hivatalból. Feljelentést tett, de erre a polgármester megfenyegette: vannak ám fényképek!

Ezért várható különösen súlyos ítélet ebben a furcsa polgármesteri pornóügyben. Georges Tron peche, hogy ügye akkor kerül a bíróság elé, amikor Harvey Weinstein hollywoodi botránya után világkampány indult a szexuális zaklatás ellen.