NAGYVILÁG
Belföld
#karácsony
#gyerekek
#ajándék
1500 csomag szeretet karácsonyra a megyei kormányhivatal dolgozóitól
A tavalyi esztendőben útjára bocsátott jótékonysági akciót idén újra megszervezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal. Román István kormánymegbízott felhívására a Kormányhivatal, valamint a Járási Hivatalok munkatársai idén is több mint 1500 ajándékcsomagot ajánlottak fel a megyében élő nehéz sorsú és beteg gyermekek részére.

Az ajándékcsomagokat Román István kormánymegbízott, dr. Polgári András főigazgató, és dr. Gégény Zoltán igazgató adta át ma jelképesen a megye gyermekeinek. Az összegyűlt ajándékokat a Járási Hivatalok munkatársai juttatják el a gyermekotthonokba, kollégiumokba és kórházakba.

Az eseményen Román István kormánymegbízott elmondta: „Magyarországon fontos érték a gyermekért érzett felelősség. A karácsony mindenkit arra sarkall, hogy kifejezze a közösség felé érzett elkötelezettségét, és a család iránti szeretetét. Azon gyermekeknek számára, akiknek kevesebb jut a család gondoskodó szeretetéből, fontos, hogy így az ajándékozás útján is kifejezzük, ők is egy közösséghez tartoznak, számíthatnak ránk és számítunk rájuk. Ez nem csak karácsonykor, hanem az egész évben fontos számunkra.”

A Kormánymegbízott megköszönte a hivatali munkatársaknak nagylelkű felajánlásaikat, amelynek köszönhetően több mint 1500 gyermek karácsonyát teszik szebbé és örömtelibbé.