PUZZLE
Bulvár hírek
#Rúzsa Magdi
#tények
#leszfeszt
11 dolog, amit lehet, hogy nem tudtál Rúzsa Magdiról
A Nemzetközi Nőnap alkalmából a LESZ FESZT fantasztikus női headliner előadójáról, Rúzsa Magdiról gyűjtünk össze Neked egy csokornyi érdekességet.

1. Magdi első meghatározó zenei sikerét 2004-ben szerezte: a zentai Farsangi Ki mit tud-on, ahol megnyerte a könnyűzenei kategóriát.

2. Régen Kishegyesen kézilabdázott egy kisebb csapatban. A mezszáma pedig a 11-es volt, amely szám, ugye visszaköszönt későbbi dalaiban is. Akkoriban egyébként nagyon szeretett játszani, azóta inkább csak nézi a játékot, ha teheti. Ha már erre jár, lehet, hogy összehozzuk őt kisvárdai kézis lányokkal.

3. Idén lesz 10 éve, hogy megkapta a magyar állampolgárságot, egészen pontosan 2009. szeptember 17-én.

4. Más évfordulót is ünnepel már 2017 óta ennek a napnak a környékén, mivel ebben az évben szeptember 16-án kötött házasságot férjével.

5. 2010-ben megjelent a “Gábriel” című dala, amely eredetileg egy horvát dal magyar változata. A felvétel Geszti Péter magyar szövegével, Novák Péter és Toma Ferenc hangszerelésében hatalmas sláger lett.

6. Magdi nagyon szeret olvasni. A kedvenc írója Szabó Magda, de az is kiderült már egy korábbi interjújából, hogy a Micimackót is szívesen olvassa.

7. Azt tudtad, hogy Magdi hangja egy hamisítatlan mezzoszoprán?

8. 2016-ban egy nagyszabású koncertet szervezett az Arénában, Budapesten, amelyben annyira hitt, hogy a költségek fedezésére a saját lakását is feltette.

9. Egyik védjegye, hogy időnként mezítláb énekel a színpadon. Ez azért alakult ki, mert elmondása szerint így érzi magát biztonságban a színpadon.

10. Nagyon szeret festeni, egyik kedvenc témája az angyalok.

11. Főleg karrierje elején a Janis Joplinhoz hasonlították. Ezt az koronázta meg, hogy az Eurovízió kapcsán felfigyelt rá Joplin volt zenekarának menedzsere, aki felkereste azzal a szándékkal, hogy a banda szeretne egyszer vele zenélni. Nem biztos, hogy ezzel függ össze, de Magdinak még Janis Joplinos bögréje is van odahaza.

Melyik volt a legmeglepőbb számodra?

A LESZ FESZT minden férfi szervezője és fellépője nevében köszöntjük a nőket!

Csodálatosak vagytok!

Fotó: FrissMédia/archívum