Almakartellt gyanítanak a gazdák

Kartellgyanút is felvet a mai almapiaci helyzet a gazdaköri érdekképviselet szerint. A szabolcsi termelők további demonstrációkat terveznek.

2018. augusztus 16.

Az almatermesztés jövője szempontjából fontos a...

A hazai almatermesztés jövője, az almatermelők megélhetése szempontjából fontos, hogy a felvásárlók, feldolgozóüzemek a piaci viszonyokat figyelembe vevő árat fizessenek az almáért - közölte az Agrárminisztérium (AM) kedden az MTI-vel.

2018. augusztus 14.

Botrányosan keveset fizetnek az almáért

Kirívóan keveset fizetnek az almáért - írja közleményében a Magosz.

2018. augusztus 14.

Elfogták a garázda verekedőket

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai tegnap elfogtak két tiszaadonyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy vasárnap a gergelyiugornyai Tisza-parti üdülőövezetben a hajnali órákban szóváltás után bántalmazták egy négytagú társaságot.

2018. július 25.

Magyar siker Cannes-ban

Véget ért a 71. filmfesztivál, melynek zsűrielnöke Cate Blanchett volt. Talán emiatt is lett a nők jogainak képviselete a fesztivál egyik fő témája.

2018. május 20.

Halmazok, függvények, gráfok

Az Eduline információi szerint a középszinten érettségizőknek a halmazokkal, a függvényekkel, a gráfokkal, a százalékszámítással is tisztában kell lenniük ahhoz, hogy a matekérettségi rövid kérdésekből álló részében elegendő pontot szerezzenek.

2018. május 08.

A szabolcsi alma csodája

A szabolcsi alma világhírű, íze, zamata összetéveszthetetlen. Ma egy klasszikus almás receptet hoztam kicsit modernebb változatban. Habos almás, az örök kedvenc

2018. március 07.

Így mentettek ki egy nőt a metrószerelvény alól - fotó, videó +18

A középkorú nőt a tűzoltók emelték ki a szerelvény alól Budapesten.

2018. február 08.