Táncgála az afrikai árvákért Budapesten - képriport

Balogh Cecilia évek óta segíti a Magyar Afrika Társaság gyermektámogatási programját és Dr. Turóczi Ildikó kameruni árvasegítő projektjét.

2017. szeptember 10.

Kövekből építettek hidat a magyar középsulisok Afrikában

Afrika egyes részein kilométereket kell megtenniük a diákoknak, hogy eljussanak az iskolába. Nincs elég ivóvíz, a legtöbb helyen áram sincs. Egy magyar diák el sem tudja képzelni, hogyan lehet így élni. A Középsuli internetes filmsorozat szereplői kipróbálták, milyen ilyen körülmények között suliba járni.

2017. szeptember 10.

Afrikába mennek a magyar középiskolások

Dubajban, a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ házában, a Jumeira Pálma egyik ágán szállnak meg a Középsuli sorozat szereplői. Izgalmas apartman házak és a tenger betüremkedésének látványa adják meg az igazi dubaji hangulatot, ahol két napot töltenek el a magyar középsulisok.

2017. szeptember 03.

Festői tájon az Isten háta mögött - már munkában a magyar...

A Magyar Afrika Társaság, az AHU 16. missziójának önkéntes orvosai gyönyörű, de Isten háta mögötti vidéken gyógyítanak most Ugandában – ez abból is látszik, hogy inkább nincs, mint van internet, így kapcsolatot is nehezen tudnak teremtenie az itthoniakkal. Most azonban mégis sikerült.

2017. augusztus 18.

Közönség előtt halt szörnyet a testépítő - videó

A 23 éves junior bajnok testépítő egy hátraszaltóval akarta elkápráztatni rajongóit a szinpadon, de a gyakorlatot nem sikerült tökéletesen végrehajtania. Tragédia lett a vége.

2017. augusztus 13.

Szalay Balázsék a tizenkettedik helyen fejezték be a...

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 12. idővel teljesítette a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi terepraliverseny keddi, második szakaszát, s az összetettben is ebből a pozícióból folytathatja a viadalt.

2017. január 04.