Összeütközött két autó Nyíregyházán

Nyíregyházán, a Kemecsei út és a Korányi Frigyes utca sarkán két gépkocsi ütközött össze - írja a katasztrófavédelem honlapján.

2020. július 26.

Esélye sem volt az 56 éves mándoki férfinak - fotók, videó

Mint írtuk korábban, halálos baleset történt ma kora délután Székelynél a négyes főúton. A balesetben egy 56 éves mándoki férfi halt meg, elképzelhető, hogy a balesetet rosszullét okozta.

2020. június 22.

Halálos baleset a négyesen - fotók

Egy harminc tonna kavicsot szállító nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 296-os kilométerszelvényénél, Székely térségében.

2020. június 22.

A járvány különös következménye

​Jelentősen csökkent a sérüléssel járó balesetek száma a közutakon márciusban a koronavírus-járvány miatt - mondta Szatmári-Margitai Gergely ügyvéd szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

2020. június 13.

Találgatják, mi okozhatta az idősek halálát a Pesti úti otthonban

Az Origo Karácsony Gergely főpolgármestert kérdezte a Pesti úti idősek otthonában történtekről, például arról, hogy miért nem ment el egyszer sem a koronavírus-járvánnyal sújtott otthonba, és okozhatta-e a higiénia és az orvoshiány emberek halálát az otthonban, választ azonban nem kapott kérdéseire.

2020. május 01.

Nekiment a ház falának Sonkádon

Házfalnak csapódott egy autó Sonkádon, mentők és tűzoltók is érkeztek a helyszínre.

2020. április 18.

Súlyos baleset volt szombat este Mándoknál

Lesodródott az úttestről, fának csapódott, majd árokba borult egy gépkocsi a Mándok és Tuzsér közötti úton, az előbbi településhez közelebb.

2020. március 15.

Árokba hajtott egy kamion az M3-as autópályán, tart a mentés -...

​A baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán történt, a 233-as kilométernél, ahol egy térkövet szállító kamion jobb első kereke dúrdefektet kapott, ezért a kamion irányíthatatlanná vált és belerohant a szalagkorlátba, majd az oldalára borulva állt meg. A baleset szerencsére a bevezetőszakaszon történt.

2020. március 05.