Az Otthon Melege program idén is folytatódik

Az Otthon Melege program 2014 őszén indult. Célja, hogy a háztartásban az elektromos eszközöket energiatakarékosra cseréljék. A program eddig 125 ezer családot érintett – jelentette ki Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.

2017. január 26.

Tavasszal folytatódik az Otthon Melege program

A kormány dolgozik az Otthon Melege program kiterjesztésén, hogy minél több pénz maradjon a családoknál – hangsúlyozta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint közszolgáltatásokért felelős államtitkár.

2017. január 19.

Árulja gyönyörű hollywoodi otthonát a The Walking Dead sztárja

Látnod kell, hol élt eddig a színész!

2016. november 29.

Tökéletes embercsempész-hálózat juttatja tovább a...

Kiskorú migránsokra specializálódtak az embercsempészek, a fóti gyermekotthonból szervezetten, jól kidolgozott terv alapján szállítják nyugatra a kísérő nélküli fiatalokat. A migránsoknak osztogatott szórólapokon már a Pest megyei intézmény is szerepel mint egy átmeneti tábor, ahol csak azt kell megvárnia a bevándorlóknak, hogy otthonról az otthon maradt családtagok újabb összegeket utaljanak...

2016. augusztus 04.

Így töltsd meg a lakásod pozitív energiával

Ahhoz, hogy a lakásod valóban az otthon melegét jelenthesse, olyan környezetet kell kialakítanod benne, amit átjár a pozitív energia. Ez nem is annyira elvont dolog, mint elsőre gondolnád, néhány apró trükkel könnyedén tehetsz érte. Ajánlunk 9+1 tippet, amivel el is kezdheted!

2016. július 21.

A rendetlenség lélektana – Így számolj le a felesleges limlomokkal!

Gondolkodtál már azon, miért olyan nehéz megszabadulni a 10 évvel ezelőtti nyaraláson vásárolt szuvenírektől, vagy mi okból rakosgatjuk ide-oda a régi kazettáinkat, amikor már lejátszónk sincs hozzájuk? A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki belőlünk. A helyzet pedig sokszor olyan kilátástalannak...

2016. június 22.

ÚJ FELTÉTELEKKEL INDULNAK AZ OTTHON MELEGE PROGRAM PÁLYÁZATAI

Július negyedikétől lehet ismét jelentkezni az Otthon melege program hűtőgép- és fagyasztócsere-pályázataira; a feltételek több ponton változtak - mondta Szabó Zsolt.

2016. június 15.

Csodás kövirózsa kompozíciók

A kövirózsák és a különféle pozsgás növények minimális mennyiségű föld és öntözés mellett is bámulatosan növekednek. Nem csupán kevés gondozást igényelnek – rendkívül látványosak tudnak lenni a megfelelő kompozíciókban.

2016. június 09.