Tinik gyűrűjében a Középsuli sztárjai a LeszFeszten

Kisvárdán a fesztiválnak immáron negyedik alkalommal helyet adó Várkert nem csak a féktelen szórakozásról szólt, hiszen a Civil utcában számtalan hasznos figyelemfelkeltő program is várta fesztiválozókat.

2018. július 09.

Ezt csinálják a rendőrök a LeszFeszten

Rendőrök lepték el a fesztivál területét, hogy a fiatalok minél biztonságosabban szórakozhassanak. Közben még arra is szakítottak időt, hogy felhívják a fiatalok figyelmét a kábítószerek és az alkohol veszélyeire.

2018. július 07.

Tényleg hatalmas buli lett - a LeszFeszt pénteken

Javában tart a negyedik Lesz Feszt és bizony igen csak kicsinek bizonyult az Eklektika buliszínpad.

2018. július 07.

LeszFeszt - ez igazi kaland

A rock jól van, köszöni szépen. Misem bizonyítja ezt jobban, mint a kisvárdai LeszFeszt rock-nagyszínpadánál tomboló tömeg. Három nap, hat színpad, 116 fellépő. Ez várja azokat a fesztiválrajongókat, akik ellátogatnak július 5. és 7. között Kisvárdán a LeszFesztre.

2018. július 06.

Ez tényleg hatalmas LESZ

Ma startol a negyedik Lesz Feszt fesztivál Kisvárdán. A szervezők több mint harmincezer embert várnak.

2018. július 05.

Ők is itt lesznek a LeszFeszten

Már csak egyet kell aludni ahhoz, hogy elkezdődjön az év bulija. Kettőt pedig ahhoz, hogy a FrissMédia támogatásával a Középsuli internetes filmsorozat sztárjaival is találkozhassunk újra Kisvárdán.

2018. július 04.

Bende visszajön Kisvárdára!!!

A visszaszámolás már elkezdődött, mindjárt itt a LeszFeszt. Az idén is itt lesz a legnépszerűbb internetes filmsorozat is, a Középsuli két sztárja. Az egyikük Bende, a macsó, vagyis Garai Bendegúz.

2018. június 29.

Az idén még nagyobb L.E.SZ.

Az eddigieknél bővebb zenei kínálattal, hat színpadon összesen 116 hazai és külföldi fellépővel várják a közönséget július 5. és 7. között a kisvárdai LESZ Feszten.

2018. június 27.