Feloszlott a HIM – Nincs magyar dátum a búcsúturnén

Alig egy órával ezelőtt jelentette be hivatalos Facebook oldalán a HIM legénysége, hogy 26 év után végleg elköszönnek a közönségtől.

2017. március 06.

Lady Gaga élete legőrültebb koncertjére készül

Az énekesnő show-jai eddig sem voltak éppen sablonosnak nevezhetőek, de ha hinni lehet a híreknek, a februári Super Bowl fellépésére valami egészen életveszélyes mutatvánnyal készül!

2017. január 18.

Milyen koncertek várnak 2017-ben?

Mások mellett Robbie Williams, a Depeche Mode, Bruno Mars, a Green Day, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu, Chris Norman, Ian Anderson (Jethro Tull), az Anthrax, a Phil Rudd Band és a Scooter is fellép 2017-ben Magyarországon. Lássuk, mit tartogat számunkra az új év a koncertek terén! Válogatni nem nehéz, mindenki talál kedvére valót.

2017. január 03.

Justin Bieber ismét kiakasztotta a rajongóit

Neked is feltűnt, hogy az énekes idén még a szokásosnál is több botrányba keveredett? Már mindjárt vége az évnek, de Biebs, úgy látszik, nem bír leállni a felháborító viselkedéssel…

2016. december 16.

HOOLIGANS 20 éves Jubileumi koncert

2016. november 12. Papp László Budapest Sportaréna

2016. november 08.

Justin Bieber földhöz vágta a mikrofont és kivonult a színpadról

Az énekes már megint megsértődött, de ez nála már nem is meglepő, ő így vezeti le a feszültséget.

2016. október 24.

Csalódást okozott a rajongóknak Rihanna

Rengeteg csalódott fesztiválozó fejezte ki nemtetszését a tegnapi Rihanna koncert után. Az idei Sziget Fesztivál legnépszerűbb fellépője fél órás késéssel kezdett, és ez tényleg csak a kezdet volt.

2016. augusztus 12.