Tömeges nemi erőszak váltott ki közfelháborodást

Ezrek vonultak az utcákra csütörtök este Izraelben tiltakozásul egy tizenéves lány ellen elkövetett tömeges nemi erőszakcselekmény miatt - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet pénteken.

2020. augusztus 21.

Kisvárdán rendezik a ZeneVarázslat Művészeti Tábort

Kisvárda és a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola ad otthont augusztus 2. és 7. között a ZeneVarázslat Művészeti Tábornak.

2020. július 31.

Szűk családi körben temették Benedek Tibort

A férfi vízilabda Magyar Kupa döntője előtt pályafutása legszebb pillanataival emlékeznek Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóra.

2020. július 03.

Ingyenes tábor gerincferdüléses és túlsúlyos gyerekeknek

A nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekrehabilitációs Osztálya ingyenes tábort tart a gerincferdüléses és túlsúlyos gyerekeknek.

2020. június 23.

Szeméremsértés miatt több mint másfél év börtönt kapott

Tizenkét rendbeli, többszörös visszaesőként elkövetett szeméremsértés miatt, egy év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Pécsi Járásbíróság egy férfit, aki számos alkalommal mutogatta magát a baranyai megyeszékhelyen - közölte a Pécsi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2020. május 07.

Távozik Liszkay Gábor a Mediaworks Hungary Zrt. éléről

Liszkay Gábor közleményt tett közzé a Mediaworks oldalán.

2020. április 09.

A brit miniszterelnök is megfertőződött

Boris Johnson brit miniszterelnök szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó, SARS-CoV-2 nevű új koronavírust – jelentette be pénteken a Downing Street. A londoni kormányfői hivatal szóvivője szerint az 55 éves Johnson tünetei enyhék.

2020. március 27.

Leleszi Tibor ünnepi köszöntője

Egy ország akkor győztes, amikor képes megvalósítani a polgárok akaratát - erről is beszélt Kisvárda polgármestere a Friss FM-en elmondott ünnepi beszédében.

2020. március 15.