Lelocsolta a börtönőrt egy nő, most becsületsértésért kell felelnie

​A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a női fogvatartott ellen, aki vízzel öntötte le a börtönőrt.

2023. szeptember 20.

​A Budapest Borfesztiválon Dél-Amerika legjobb borait...

A pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget 2023. szeptember 7-10. között a Budavári Palota teraszain.

2023. szeptember 01.

Novák Katalin a pápával egyeztetett kijevi látogatása után

A köztársasági elnök hivatalos Facebook oldalán számolt be a Vatikánban tett látogatásától.

2023. augusztus 26.

​Szilágyi Péter: a magyarság ereje az összefogásban rejlik

Ahogy Magyarország ezeréves történelme során mindig, úgy ma is igaz, hogy a magyarság ereje az összefogásban rejlik - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára az anyaországi és külhoni fiatalok részvételével rendezett III. Honfoglaló tábor szerdai megnyitóján, a Heves vármegyei Noszvajon.

2023. augusztus 23.

​Ukrajnai háború - Az Európai Bizottság további 1,5 milliárd...

Az Európai Bizottság kedden 1,5 milliárd euró támogatást folyósított Ukrajnának a 18 milliárd eurós makroszintű pénzügyi segélycsomag (MFA+) további részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2023. augusztus 22.

Az erdő szava köti össze a hejcei művésztelepet a...

A Zemplén nyugati lábánál az erdőben megbúvó Hejce nyugalmat és pihenést ad az odalátogatóknak. Erről számolt be a teremtett és épített örökséget felkutató és védő Quercus egyesület vezetője, Kulcsár József "Az Erdő szava" programsorozat indítása alkalmából.

2023. augusztus 11.

Felsőnyárád víz alatt

Óriási eső zúdult éjjel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Felsőnyárádra. Reggel csónakkal egyszerűbb lett volna közlekedni az utakon - írta az Időkép.

2023. augusztus 06.

Augusztus 6-tól ismét gyerekzsivajtól lesz hangos a Rákóczi...

Félezer általános iskolás érkezik a szórványból és a diaszpórából a Rákóczi Szövetség idei harmadik összmagyar anyanyelvi táborába.

2023. augusztus 04.