Ennyiben támogatja a lakásvásárlást a CSOK

​Megyénként és városonként hatalmas szórás: van, ahol a CSOK az ingatlan vételárának akár 60 százalékát is fedezi, másutt ugyanez az összeg legfeljebb a foglalóra elég.

2018. május 24.

Hogy csináljanak belőlük ismét gyermeket? - riport, videó

Miközben riportom helyszínére, Berkeszre autóztam, próbáltam felidézni születésemet követő hat évét. Számtalanszor megtörtént már, de még csak egy halvány emlékfoszlány sem tört a felszínre.

2018. május 16.

Bicskei gyermekotthon - Megkezdődött a volt igazgató...

Megkezdődött a Bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt igazgatójának és egyik volt nevelőjének büntetőpere hétfőn a Székesfehérvári Törvényszéken; a két embert folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekmények elkövetésével vádolják.

2017. december 04.

Megszökött 93 évesen az öregek otthonából, mert csajozni akart

A baj csak az volt, hogy csak erről elfelejtette értesíteni az unokáját és az intézmény dolgozóit.

2017. augusztus 20.

HGCS/2017 Otthon Melege Program- Pályázzon Ön is új...

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (a továbbiakban: NFM) pályázatot tesz közzé nagykorú természetes személyek részére, a magyar háztartások energiahatékonyságának növelése érdekében, meglévő háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülék, vagy mosógép illetve mosó-szárítógép) magas energiahatékonyságú, új berendezésekre történő cseréjének támogatására. A támogatás nyújtásának célja elsődlegesen...

2017. május 11.

Megint lecserélheti hűtő- vagy mosógépét

Augusztus 7-től ismét lehet pályázni mosógép vagy hűtőszekrény cseréjére az Otthon melege program újabb kiírásában, jelentette be Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára a Construma öko city kiállítás megnyitóján szerdán.

2017. április 05.

Folytatódik az Otthon melege program - Akár 700 ezret is lehet kapni

Folytatódik az Otthon melege program, még ma megjelenik az új felhívás.

2017. március 09.

Péntektől ingyen lecserélheti mosógépét

Február 24-én indul a lakossági hitelprogram energiahatékonysági korszerűsítések támogatására. Az Otthon Melege Program is folytatódik, melynek keretében a háztartási nagy gépek cseréjét és a fűtéskorszerűsítést vissza nem térítendő forrásból támogatják majd.

2017. február 23.