Nézze meg, amíg nem késő - eltűnhet a Húsvét-sziget

Az ENSZ szerint a tengerszint emelkedése több szigetet is eltűnéssel fenyeget a Csendes-óceánon, köztük a legendás szigetet és szobrait is.

2018. március 18.

Olyan lesz, ami még sosem volt! – 2018 nyarán is indul az...

"Jár szemem a kedves kis anyán s azt gondolom: Itt megy a hazám." - Illyés Gyula versével nyitotta meg Dévai Nagy Kamilla az Össznemzeti Zarándokvonat sajtótájékoztatóját. 2018-ban már 11. alkalommal fog útnak indulni a Csíksomlyói Expressz és a Székely Gyors. A már ismert és kedvelt programok között sok meglepetés is felbukkan.

2017. december 06.

Mikulásvonat fut be a fővárosba

Mikulásvonat visz a fővárosba ma nehéz körülmények között élő nyársapáti, jászkarajenői és ceglédi gyerekeket.

2017. december 06.

Hús helyett áfonya - vegák lettek a medvék

Lazacvadászat helyett inkább áfonyát szedegetnek.

2017. augusztus 28.

Halálra gázolt egy biciklist a vonat

Elgázolt egy nőt a 31-es főút sülysápi szakaszán lévő vasúti átjáróban egy személyvonat kedd reggel, az asszony meghalt. A baleset miatt jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon - közölte katasztrófavédelem és a Mávinform az MTI-vel.

2016. augusztus 23.

Érkezik a nyári menetrend

A MÁV-Start életbe lépteti június 18-án az augusztus 28-áig érvényes nyári vasúti menetrendet, a jelentősen megnövekedő balatoni és velencei-tavi utazási igények kiszolgálására - közölte Csépke András, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója kedden, sajtótájékoztatón, Budapesten.

2016. június 14.