Fiatal bírót kaptunk a Kaposvár ellen

Az NB II-ben és alapvonali asszisztensként már többször találkoztunk vele, de az élvonalban most először vezet mérkőzést a Kisvárda csapatának Csonka Bence.

2020. február 08.

Kikaptak a kisvárdaiak, a Győr 26 góllal nyert

Könnyed és egyformán nagy különbségű győzelmet arattak az élcsapatok a női kézilabda NB I szombati játéknapján. A címvédő és listavezető Győr 26 góllal verte ellenfelét, a Kisvárdát.

2020. január 18.

Drága csatárt igazolt a Kisvárda

​A Kisvárda csapatában folytatja a pályafutását Fernando Viana Jardim Silva. A brazil játékos Bulgáriából érkezik.

2020. január 12.

Megvan a Kisvárda első idei gólja

Lejátszotta első felkészülési meccsét Egyiptomban a Kisvárda, és egy helyi másodosztályú csapat, az Al Aluminium SC ellen 2-0-ra nyertek is Dajka László tanítványai. A Kisvárda góljait Sassá és Kovácsréti szerezte.

2020. január 11.

Drámai döntetlen Mosonmagyaróváron

24-24-es döntetlent játszott a Kisvárda Master Good SE női kézilabdacsapata Mosonmagyaróváron. A szünetben még a várdaiak vezettek 1 góllal.

2019. december 29.

Meccsidőpontok március 14-ig

Ebben a periódusban a Kisvárda Master Good egy kivételével 17 órakor lép pályára. A bajnokság egyetlen hétközi fordulóját, február 5-én bonyolítják, amikor Zalaegerszegen 18 órakor kezd a Kisvárda. Az M4 Sport által is közvetített, kisvárdai érdekeltségű mérkőzés március 14-i, Honvéd elleni idegenbeli összecsapás lesz.

2019. december 22.

Ez nem volt szép, a Fehérvár nyert Kisvárdán

Igazi magyar focit ígért a Kisvárda-Fehérvár, hisz a várdaiak tiszta pirosban játszottak, a vendégek fehérben, a fű meg zöld volt. Bíztunk az utolsó fordulóbeli sikerben, nem sikerült.

2019. december 14.

Kisvárda-Fehérvár 0-2. Élőben közvetítjük a meccset

Utolsó forduló az őszi idényben. A Fehérvárt fogadja a Kisvárda. A meccset élőben közvetítjük 17 órától.

2019. december 14.