5-1 idegenben, történelmi győzelmet aratott a Kisvárda

Idegenben rúgott öt gólt a Várda, és a második félidőben rendkívül jól is játszott. A Honvéd a végére összeomlott a zárt kapus meccsen.

2020. március 14.

A Bessenyei gimnáziumban lesz online tanítás és osztályzás is

​A kialakult helyzet valamennyiünk számára új típusú gondolkodást, életvitelt és munkarendet követel meg - írja Bíró Gábor, a kisvárdai Bessenyei György gimnázium igazgatója közleményében

2020. március 14.

Kisvárdai kórház: nagyon nagy a felelősségünk és sok feladatunk van

Hegyi Henrik, a Felső-Szabolcsi Kórház főigazgatója, a helyi operatív törzs vezetője közös gondolkodásra, közös munkára hívta a térség polgármestereit, háziorvosait szerdán a Felső-Szabolcsi Kórház konferenciatermébe. A fél egykor kezdődött, csaknem egyórás megbeszélésen közel 50 település polgármesterei és háziorvosai vettek részt. A napirenden a Covid-19 vírus volt.

2020. március 12.

Víztornyot bontott a szél Kisvárdán

Víztorony lemeztetejét bontotta meg a szél Kisvárdán, a Temesvári utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el a meglazult elemeket és szüntették meg a veszélyt - írja közleményében a katasztrófavédelem.

2020. március 06.

FEBO fesztivál Kisvárdán

Útjára indul az idén a FEBO fesztivál, amely összesen nyolc helyszínen, két-három napos programokkal valósul meg márciustól júniusig szlovákiai és magyarországi településeken. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásából megvalósuló fesztiválsorozat ingyenes kulturális programokon keresztül erősíti a szlovák-magyar határ menti régiók turisztikai vonzerejét és a régiók közti partnerkapcsolatot.

2020. március 05.

Teljes útzár van a Kisvárda és Kékcse közötti úton baleset miatt!

Rövidhír: teljes útzár van a Kisvárda és Kékcse közötti úton baleset miatt!

2020. március 03.

​Felipe fizetése megjött, Révész Attila azonban nem kapkod

Volt olyan korábbi edző, aki a gyakorlás után hamarabb hazaért, mint ahogy a játékos lezuhanyozott volna – mondta Révész Attila az NB I-ben szereplő Kisvárda labdarúgócsapatának trénereivel kapcsolatban, egyben dicsérte a két hete szerződtetett Bódog Tamást, aki viszont egész nap a csapattal van elfoglalva. A Kisvárda Master Good SE szakmai igazgatója az edzőváltásról, a klub jövőjéről és Felipe...

2020. február 24.

Akár 15 évet is kaphat a kisvárdai idős nénit kirabló nő

Hajlott háttal, kezében a kis táskáját szorongatva érkezett ma a Kisvárdai Járásbíróságra az a 76 éves kisvárdai néni, akit 2019 novemberében a saját lakásában kirabolt egy pátrohai nő. Az elkövetőt rabláncon, bilincsbe verve hozták a tárgyalásra, azóta előzetesben várja az ítéletet.

2020. február 20.