Győzött a Kisvárda, és bentmaradt!

Tegye a szívére a kezét mindenki: az első négy meccs után fogadtak volna erre? De Kisvárda bebizonyította, hogy helye van az első osztályban! Durranhatnak a pezsgőspalackok!

2019. május 19.

​Három csapat a bronzért, három a bennmaradásért lép pályára

A Debreceni VSC, az Újpest FC és a Budapest Honvéd a bronzéremért, míg a Kisvárda, a Diósgyőri VTK és az MTK Budapest a bennmaradásért lép pályára ma, a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában.

2019. május 19.

Arany Glóbusz Kupa a médiában dolgozóknak

Az Arany Glóbusz Kupát, ezt a rangos sporteseményt immár 11. alkalommal rendezték meg a Tüskecsarnokban, a különböző sajtóorgánumokat képviselő sportőrültek között.

2019. május 12.

Változatlan pozícióban a Kisvárda a 26. forduló után - a...

A Ferencváros nyert Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, ezzel őrzi nyolcpontos előnyét a címvédő Vidi FC-vel szemben a tabella élén. A Kisvárdát a jövő héten a Puskás Akadémia fogadja.

2019. március 31.

Rekordnézőszám a tegnapi meccsen - képgaléria

3331 néző volt kíváncsi tegnap a az OTP Bank Liga 26. fordulójában rendezett, a listavezető Ferencváros ellen folytatott küzdelemre Kisvárdán. Óriási hangulat jellemezte a mérkőzést mindkét szurkolótábor részéről. És bizony, sokan a stadionon kívül rekedtek helyhiány miatt.

2019. március 31.

Magyarország-Horvátország 2:1

Pátkai a 75. percben megszerezte a 2. magyar gólt. Magyarország 2-1-re verte a világbajnoki második Horvátországot.

2019. március 24.

Van mire büszkének lenni - így szurkoltak Önök! (galéria)

Hétről hétre több ezer ember szurkol kedvenc csapatának a Várkerti Stadionban. Jó érzés látni, hallani azt a sok embert mikor egyszerre skandálják azt, hogy "játszik a csapat".

2019. március 10.

Megvan a sorsolás, a szomszédokkal leszünk együtt

Horvátország, Wales, Szlovákia, Azerbajdzsán, és Magyarország került egy csoportba a labdarúgó Eb selejtezők kora délutáni sorsolásán.

2018. december 02.