Férjgyilkosság Ajakon

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. P.-né 59 éves ajaki lakos ellen.

2020. március 16.

Esélyt az ajaki fiataloknak - fecskeház avatón jártunk

A mintegy 103 millió forintos beruházással a régi szolgálati lakás és orvosi rendelő épületéből alakítottak ki négy lakást. A kulcsok átadását követően a párok új otthonukat vehették birtokba.

2020. január 30.

Ez nagy csattanás lehetett Ajakon

​Baleset történt Ajakon a Vasút út és a Szabolcs utca kereszteződésénél. Egy autó nekiment egy villanyoszlopnak.

2019. november 09.

Rövidhír - Kövér László: a család a jövő biztosítéka

A magyarok számára a család, a vallás és a nemzet nem a haladás gátja vagy a múlt eltörlendő hagyatéka, hanem a jövő biztosítéka - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Ajakon.

2019. augusztus 02.

A lakodalmat ünneplik a hétvégén Ajakon

Egy hagyományos falusi menyegző minden kötelező kelléke és étele megtalálható lesz a pénteken és szombaton megrendezendő 11. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon. ​A hagyományok és a népszokások őrzésére, valamint ápolására életre hívott programsorozatot a felső-szabolcsi település városnapjával együtt tartják meg.

2019. július 30.

Elképesztő károk térségünkben - fotók

Emberi ésszel fel nem fogható az a pusztítás amit tegnap délután okozott az évszázad vihara. Anarcson az őspark a földdel lett egyenlő - pótolhatatlan a veszteség.

2019. június 28.

Ajakot letarolta a vihar - videó

Megdöbbentő kép fogadta stábunkat Ajakon, szinte minden második ház rongálódott, az iskola teteje a sportpályán, de van olyan ház is, amit a vihar konzervdobozként nyitott fel. Milliárdos károk keletkeztek a településen.

2019. június 27.

Hatalmas buli volt Ajakon – fotók, videó

Az, hogy a kezdeményezésből hagyomány lesz-e, a tömeget elnézve nem lehet kérdés, hisz Kocsis Janikára megtelt Ajak rendezvénytere. A hatodik születésnapját hamarosan betöltő város ezt az esztendőt a fiatalok évének nyilvánította.

2019. június 15.