Káposztában versenyeznek a menő séfek

A káposzta lett a Bocuse d'Or szakácsverseny magyarországi döntőjének plusz alkotóeleme. A kötelező alapanyagot öt zöldség közül sorsolták ki a verseny hivatalos megnyitóján, kedden Budapesten.

2020. február 04.

Az isteni Pavlova

Anna Pavlova korának legnagyobb balerinája. Legenda. Élete során fiatal táncosok ezreit inspirálta és talán többet tett a balett megismertetéséért, mint bármely szólótáncos akkor és azóta is. A Pavlova tortát róla nevezték el.

2020. február 01.

​Kipróbáltuk a szatmári miniszter megvalósult álmát!

Torgyán József imádott utazni, s a kint tapasztaltakat próbálta hasznosítani. Volt kifejezetten jó ötlete is, olyan is, ami megvalósult, s olyan is, amit mások rontottak el (a Budapest-éttermek hálózata világszerte). Mégis a chilei cseresznyés mondása vált legendássá.

2020. január 12.

Láma meg zebra volt a menü a legelitebb magyar szilveszteri partyn

A megszámlálhatatlan rendezvény közül mindig is kiemelkedett a sárvári Spirit szilveszteri bulija, ezúttal lámát, zebrát meg kengurut álmodott a vacsoraasztalra a legendás séf, Borda Attila.

2020. január 01.

Zserbó - a karácsonyi klasszikus két köntösben

Ma egy karácsonyi klasszikust hoztam Nektek békebeli és modern köntösben. A klasszikus verzió elkészítése több időt igényel, a modern verzió gyors és sütni sem kell. Vidám adventi készülődést mindenkinek!

2019. december 06.

Almáspite - a szabolcsi arany

Családi kedvenc hétvégi süteménynek, vagy akár borús hétköznapokra egy finom tea vagy kávé mellé. Aranyozzuk be napjainkat Szabolcs csodájával. Szeressetek, nevessetek, éljetek, ja és süssetek!

2019. november 20.

Mákos guba az ősz sztárja

A mákos guba szinte minden családban nagy kedvenc, ma a klasszikus verziót hoztam el Nektek modern köntösben. Alkalomra vagy hétvégi desszertként egyaránt az évszak sztárja lesz. Próbáljátok ki! Vidám kavarást mindenkinek!

2019. november 14.

Vagyont fizettek egyetlen késért

Több mint kétszázharmincezer dollárért (70 millió forint) kelt el a néhai Anthony Bourdain amerikai szárséf kedvenc konyhakése azon az online aukción, amelyen az amerikai sztárséf több mint 200 személyes tárgyát árverezték el.

2019. november 11.