Gyors gólváltás után jött a videobíró – ikszre áll, de...

Visszafogottan indult a Várda - Gyirmót meccs, ám a végén annyira felpörgött, hogy a két gól mellé egy elég felesleges piros lap is belefért az időbe.

2021. augusztus 06.

​Elképesztő siker: a Kisvárda megverte a Fradit Pesten!

A második félidő olyan szórakoztató volt, a Várda olyan taktikusan és eredményesen játszott, hogy alighanem sokan szaladnak hétfőn bérletet venni a hazai meccsekre.

2021. július 31.

Még 0-0 a Fradi-Várda

Nincs is jobb bajnoki nyitány egy jó kis Fradi-Várda meccsnél.

2021. július 31.

Kisvárda Master Good: negyedik éve az NB I-ben

Az északkeleti régióból ezt egyedül mondhatja el magáról és csak nyolc olyan csapat van, amelyik 2018 óta huzamosan tagja az OTP Bank Ligának – az egyik a Kisvárda. A szombati, Ferencváros elleni meccs a századik lesz a sorban az élvonalban.

2021. július 29.

Szombaton már meccs - mutatjuk, kikkel áll ki a Kisvárda az új...

Közeledik a bajnoki rajt - ez nem csak a lassan emelkedő feszültségből érződik, hanem az ilyenkor szokásos kötelező programokból is. Kedden a FrissMédia fotóriportere készítette el a csapattagok portréfotóit.

2021. július 28.

Olaszország másodszor is megcsinálta

Olaszország nyerte meg a labdarúgó Európa-bajnokságot: Roberto Mancini együttese a részben budapesti rendezésű torna vasárnapi döntőjében 1-1 után tizenegyespárbajban győzte le Anglia csapatát a londoni Wembley Stadionban.

2021. július 12.

Három zárt kapus mérkőzéssel büntette a magyarokat az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget.

2021. július 10.

BL-gólszerző tart Kisvárdára!

A Nemzeti Sport információja szerint a napokban bejelentheti a Kisvárda vezetősége a 29 éves, egyszeres bosnyák válogatott labdarúgó, Jasmin Mesanovic szerződtetését.

2021. július 02.