A Diósgyőr vezet a félidőben

A Kisvárdának komolyabb helyzete nem volt, de a Diósgyőrnek sem.

2024. április 06.

​A magyar válogatott egy helyet javítva 26.

A magyar válogatott egy pozíciót javított, így a 26. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet.

2024. április 04.

Őrült meccsen továbbjutott a Kisvárda!

Magyarország legjobb 4 csapata közé jutott a Kisvárda a Magyar Kupában. Az MTK-t 3-2-re győzte le a Kisvárda a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében.

2024. április 03.

Simán verte a Debrecen a Várdát

Az elején még a Kisvárda szerzett vezetést a Debrecen elleni focimeccsen és lehetett reménykedni, hátha sikerül bedeszkázni a kaput, vagy hasonló módon megakadályozni, hogy a hajdú-bihari csapat kiegyenlítsen. ​Aztán még az első félidőben rúgott egy gólt a Debrecen, a másodikban pedig szinte leborult a pálya, annyival jobbak voltak.

2024. március 30.

​Döntetlen a Kisvárda - Debrecen meccs a félidőben

Nagyon hamar vezetést szerzett a Kisvárda.

2024. március 30.

​Magyar-török - Rossi elégedett volt a visszatérőkkel és az újonccal

Marco Rossi szövetségi kapitány a törökök 1-0-s legyőzését követően elégedetten beszélt a magyar labdarúgó-válogatottba másfél év után visszatért játékosokról és az újonc Dárdai Mártonról is.

2024. március 23.

Megverte az MTK a Várdát

Az MTK Budapest hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Kisvárda együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. március 17.

Kikapott a Várda Kecskeméttől

A Várda támadójátéka elég vérszegény volt ezen a meccsen, hiába jöttek be hárman is erősíteni a csatársort és a középpályát a második félidő derekán, a Kecskemét simán győzött.

2024. március 09.