Megyénket is nagyban érintik ezek a fejlesztési pályázatok

Az Európai Bizottság a közelmúltban jóváhagyta a határmenti fejlesztéseket támogató Interreg program tervét, így jövő év elejétől indulhatnak a pályázatok - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán. Mint írja, Magyarország esetében ez Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét érinti.

2022. november 01.

Ismét pályázhatnak támogatásra a mezőgazdasági kisüzemek

Ismét pályázhatnak támogatásra a mezőgazdasági kisüzemek, a kérelmeket november 17-től a hónap végéig várják - jelentette be az agrárminiszter hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

2022. október 24.

Meghosszabbították az öntözésfejlesztési pályázatokat

Az öntözésfejlesztést, a vízgazdálkodási ágazat fejlesztését továbbra is kiemelt területként kezeli az Agrárminisztérium (AM). A Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett "A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" és "Az öntözési közösségek együttműködésének támogatása" című pályázati felhívásokra meghosszabbított határidőig, 2023. június 30-ig lehet a kérelmeket benyújtani - hívja fel...

2022. október 20.

Már pályázhatnak a megyei civilek, rekordösszeg jut támogatásokra

Októbertől lehet pályázni a civileknek. A keret több mint 11 milliárd forint. Az összevont pályázatok beadási időszaka november 2-áig tart. Az igényelhető támogatás összege pályázati kategóriától függően 200 ezertől 4,5 millió forintig terjed.

2022. október 06.

Megvannak a részletek arról, hogyan pályázhatnak most a...

Kiírták a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2023-as pályázatait hétfőn - jelentette be a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Budapesten.

2022. október 03.

Újra lehet pályázni a Lázár Ervin Programba

Októberben ismét lehet pályázni a Lázár Ervin Programba, amely több mint 700 ezer gyermeknek kínál kulturális élményt.

2022. szeptember 22.

Már lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram...

Elindult a jelentkezés a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram (MKÖ) 2023-as évfolyamára - közölte a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára csütörtök reggel a Facebook-oldalán.

2022. szeptember 15.

Legyen az Ön cége is kerékpárosbarát!

Jelenleg hét település és négy cég vagy közintézmény viselheti, az új kiírásban tavalyi biciklis fejlesztéseik, szemléletformálási erőfeszítéseik alapján mások is kiérdemelhetik a Kerékpárosbarát elismeréseket. A pályázatokat szeptember végéig lehet benyújtani, az eredményhirdetés novemberben várható - jelentette be pénteki közleményében a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).

2022. szeptember 09.