Hőségriasztás jön

Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos - tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken az MTI-t.

2022. június 24.

Idén is lesz strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

2022. június 22.

Egyre gyakoribb a házassági vagy élettársi vagyonjogi szerződést

Nemcsak a családi béke, hanem az adósság elkülönítése miatt is fontos szerződni.

2022. június 21.

Karbantartás miatt forgalomkorlátozások lesznek az M3-ason

Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya több szakaszán hétfőtől - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken.

2022. június 17.

Egészen másképp látják az otthonról dolgozást a munkaadók és...

Minden harmadik irodai munkavállaló dolgozik teljes mértékben vagy részben otthonról, miközben a munkaadóknak csupán az ötöde engedi, hogy az alkalmazottak minden munkanapjukat home office-ban tölthessék - derül ki az Epson friss magyarországi felméréséből.

2022. június 14.

Újabb élelmiszert vontak vissza a boltok polcairól

Nem jelölt allergén (zeller), valamint a megengedett mennyiséget meghaladó transzzsírsav-tartalom miatt a Penny Market Kft. visszahívja a 30 grammos kiszerelésű Mr. Spice Serpenyős sült krumpli fűszerkeveréket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

2022. június 10.

​Kedden többfelé extrém UV-sugárzás várható

Többfelé extrém UV-B sugárzás várható kedden - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2022. június 06.

Változatos lesz a hosszú hétvége időjárása

Napsütésre és zivatarokra is készülni kell az ünnepi hosszú hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

2022. június 02.