Cukiságbomba robbant Nyíregyházán – fotók, videó

Kis panda ikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A vörös macskamedvéknek is nevezett 6 hetes kölykök orvosi vizsgálata ma volt a kis panda kifutóban.

2019. augusztus 02.

Aranykezű tamarinok születettek a Nyíregyházi Állatparkban

Különleges külsejű, apró majmocskák láttak napvilágot az ország leglátogatottabb vidéki turisztikai látványosságában, a Nyíregyházi Állatparkban.

2019. június 18.

Szenzáció a Nyíregyházi Állatparkban

Az országban egyedülálló módon a Nyíregyházi Állatpark az európai és az amerikai bölény is megtalálható a kifutókban, ami önmagában is ritkaság, dehogy egy héten belül mind a két csapatban kis borjú szülessen arra nem igazán volt még példa. Mindkét faj a kipusztulás szélére sodródott a 19. században, így hatalmas öröm a szaporulat.

2019. június 07.

Boldog macinapot!

Május 5-én vasárnap tartották a Nyíregyházi Állatparkban a Nemzetközi Medvenapot , a „Happy Bears Day”-t.

2019. május 06.

Nyíregyházán látható az ország egyetlen indiai orrszarvú bébije

Már látható a külső kifutóban is az ország egyetlen indiai orrszarvú bébije. A féléves „apróság” rekordgyorsasággal növekszik, míg 2018 szeptemberében 56 kilogrammos testsúllyal látta meg a napvilágot, most több mint 2 mázsát nyom.

2019. április 10.

Macskaparkban jártunk Cipruson

Ha Ön szereti a macskákat, akkor megérti a ciprusiakat. Ők egyenesen imádják őket. Külön parkban kényeztetik a cicusokat.

2019. március 27.

Ilyenek voltak a fehér oroszlánkölykök - fotók

A nyíregyházi fehér oroszlán hármasikrek tegnap voltak kétévesek. Marcus, Flóra és Fauna ma hosszú útra indultak, hiszen új otthonukat közel 20 órás utazást követően vehetik birtokba.

2019. január 30.

Az év első cukisága - zebracsikó Nyíregyházán

Háromnapos Grévy-zebra (Equus grevyi) a Nyíregyházi Állatpark legújabb jövevénye. A Grévy a legnagyobb termetű zebrafaj és egyben a legnagyobb vadon élő lóféle.

2019. január 03.