Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. január 22.

Túl sokan voltak a világrekordhoz?

A túl sok jelentkező miatt nem sikerült megdönteni a világ legnagyobb ikertalálkozójának rekordját hétfőn Srí Lankán - írja a BBC hírportálja.

2020. január 21.

Egy emlékérmén a két Queen

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Közleményük szerint a Queen az első brit rockegyüttes, amely egyazon érmén szerepel II. Erzsébet királynővel.

2020. január 20.

Már ott álltak a rajongók, amikor Madonna lemondta...

Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja.

2020. január 20.

Harry herceg és Meghan hercegnő lemond királyi titulusáról és...

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.

2020. január 18.

Gardróbnyi ingyen ruhát küldött szét Beyoncé, de nem a rászorulóknak

Az Ivy Park és az Adidas közös kollekcióját olyan hírességek kapták meg, mint Zendaya, Hailey Bieber és Yara Shahidi.

2020. január 18.

A Középsuli kisvárdai Katáját már az utcán is felismerik

Tavaly tavasz óta van kisvárdai szereplője a rendkívül népszerű internetes filmsorozatnak, a Középsulinak Dobos Kata személyében. Azóta 20 részt forgattak már. A mosolygós, kedves Kata egy okos, kissé csendes tinit alakít, aki szeretne mindenkivel jó viszonyban lenni.

2020. január 17.

Vádat emeltek a román rém ellen

Vádat emelt Romániában a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) szerdán a "caracali rémként" elhíresült 66 éves Gheorghe Dinca ellen, akit két Olt megyei tizenéves lány elrablásával, megerőszakolásával és megölésével gyanúsítanak.

2020. január 15.