Meghalt Csubakka, a Csillagok háborújának jóságos óriása

Peter Mayhew 2 méter 21 centiméter volt és erre alapozta színészi karrierjét. 1976-ban a Szindbád és a Tigris szeme című filmekben debütált. Az utóbbi filmben Minótauroszt játszotta, a félig ember, félig állat lényt a görög mitológiából. Ennek alapján választotta ki George Lucas a Csillagok háborúja Csubakka szerepére. A többi már filmtörténelem

2019. május 03.

Mitől esett össze és halt meg a kifutón a 26 éves modell?

Egyelőre semmit nem közöltek hivatalosan arról, miért eshetett össze a Sao Paolo-i divathéten a kifutón Tales Soares. Az orvosoknak vannak már sejtéseik, de valódi választ a boncolástól várnak.

2019. április 29.

Gyilkosság a barlangban - ötéves kisfiú volt a nyomravezető

A Kanári-szigeteken helyi lakosok találtak rá a hegyekben kóborló ötéves német kisfiúra. A rendőrségre vitték, ahol szavai nyomán rettenetes történet bontakozott ki.

2019. április 26.

Meghalt a Dallas sztárja

Elhunyt Ken Kercheval amerikai színész, aki a többi között a CBS televízió Dallas című sorozatának egyik sztárja volt.

2019. április 25.

A szemétbe fulladt bele

Szemét temette maga alá a kárpátaljai férfit, meghalt. A tragédia Lemberg megyében, a szambiri szeméttelepen történt, írja a Mukachevo.net.

2019. április 12.

Weisz Fanni elkötelezte magát

Nagykövete lett egy autónak: mégpedig a merész formatervű vadonatúj Lexus UX crossovernek, melyet a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert márka ’kreatív nagyvárosi felfedezőként’ aposztrofál - írja a vilagszam.hu.

2019. április 11.

Az emberrablók fogságában szülte meg gyermekét a német újságírónő

Hét hónapos terhesen indult élete nagy riportjára Janina Findeisen német újságírónő, akinek iskolatársa az iszlamista szervezetek katonája lett Szíriában.

2019. április 10.

Befejezte pályafutását a tornászlány, aki mindkét lábát eltörte...

Vastapssal köszöntötte a közönség Samantha Ceriót, aki egy egyetemi tornászversenyen mindkét lábát eltörte és mindkét térde megsérült. Kiabált a fájdalomtól és mozdulni sem tudott, amikor rosszul ért földet egy talajgyakorlat első perceiben.

2019. április 09.