Ezrek buliztak Rúzsa Magdival Nyírbogáton - üzent rajongóinak is

A kishegyesi leány, Rúzsa Magdi olyan koncertet nyomott le, amit sokáig emlegetni fognak, akik látták, hallották. Az első benyomás az volt, hogy Magdinak jól áll a viszonylag kis színpad: érezhető volt, hogy a közönségével együtt lélegezik, érzi, látja őket. Valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy amit tegnap este Nyírbogáton láthattunk, az nem a megszokott steril színpadi produkció volt.

2019. augusztus 20.

Fotók a Sziget első napjáról

A szerdai nyitónap legjobban várt fellépője Ed Sheeran volt – miatta telt házzal indult a fesztivál. Ott volt kollégánk is, aki a szigetelőkről készített képeket.

2019. augusztus 08.

Minden, amit a Szigetről tudni akartál

Gyakorlatilag máris teltházasnak tekinthető az idei, immár 27. Sziget fesztivál szerdai nyitónapja, amikor Ed Sheeran lesz a fő fellépő. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű a telt ház.

2019. augusztus 05.

A PanyolaFeszten fellépő Boggie-val beszélgettünk

A PanyolaFeszt rengeteg mindenről szól: zenéről, gasztronómiáról, táncról, irodalomról, pálinkáról - és ez még nem minden. Csütörtöktől vasárnapig több mint 20 helyszínen összesen 200 fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt. A FrissMediának exkluzív interjút adott a 14. PanyolaFeszt Levendula sátrában fellépő énekes-szövegíró-blogger, Boggie.

2019. augusztus 03.

Rövidhír - Kövér László: a család a jövő biztosítéka

A magyarok számára a család, a vallás és a nemzet nem a haladás gátja vagy a múlt eltörlendő hagyatéka, hanem a jövő biztosítéka - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Ajakon.

2019. augusztus 02.

Megnyitott a PanyolaFeszt

A PanyolaFeszt nulladik napján már három koncerttel is készültek a szervezők a beköltöző vendégeknek. Az ezt követő napokon is lesz alkalom bőven a szórakozásra, hiszen a fesztivált ma este 6 órakor nyitották meg.

2019. augusztus 01.

15-20 gombóc simán becsúszik az ajaki lakodalmas fesztiválon

Egy hagyományos falusi menyegző minden kötelező kelléke és étele megtalálható lesz a pénteken és szombaton megrendezendő 11. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajakon. A töltött káposzta a sztár, amelyet Ajakon sok rizzsel, de mangalicazsírban és hússal készítenek. A 20 milliós költségvetésű rendezvény ma már országos hírű. Erről beszélgetünk...

2019. július 31.

A lakodalmat ünneplik a hétvégén Ajakon

Egy hagyományos falusi menyegző minden kötelező kelléke és étele megtalálható lesz a pénteken és szombaton megrendezendő 11. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon. ​A hagyományok és a népszokások őrzésére, valamint ápolására életre hívott programsorozatot a felső-szabolcsi település városnapjával együtt tartják meg.

2019. július 30.