XV. PanyolaFeszt - Igazi kikapcsolódás a családoknak is

Közös családi ünnep lehet az idei, XV. PanyolaFeszt. Két színpadon, több portán megannyi kulturális eseménnyel várják a fesztiválozókat. Palaj-party a Tisza-parton a Csipkés együttessel, Folkudvar, kerékpártúra, íjászbemutató, autós mozi gyerkőcöknek és kézműves utca színesíti többek között a rendezvényt.

2021. augusztus 03.

Végre fesztivál! Két nagyszínpad lesz az EFOTT-on

Két nagyszínpaddal és nemzetközi produkciókkal rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) augusztus 11-15 közt a Velencei-tónál - közölték a fesztivál szervezői.

2021. május 27.

Hiába vártuk, most is elmarad a Sziget

2022-ben viszont annál nagyobb buli lesz a fesztivál – ígérik a szervezők. Európa egyik legnagyobb fesztiválja, amely Magyarország legfontosabb turisztikai rendezvénye is egyben, nagy visszatérést tervez jövőre.

2021. május 06.

Magyar Tavak Fesztiválja a Tisza-tónál és idén már a...

A Magyar Tavak Fesztiválja rendezvénysorozat idén a Tisza-tónál 8., a Velencei-tónál pedig első alkalommal nyitja meg kaput. Az idei évben június 18-tól 20-ig a Velencei-tónál, július 30-tól augusztus 1-ig pedig a Tisza-tónál rendezik meg a különleges fesztivált, amely a kultúrát, a sportot és a természet szépségeit ötvözi. A rendezvénysorozat részleteiről tartottak sajtótájékoztatót a...

2021. április 27.

A kisvárdai versenyprogramban 15 előadás szerepel az idén

Huszonhat színházi produkció szerepel a június 18. és 26. között megrendezendő a Magyar Színházak 33. Kisvárdai Fesztiválján.

2021. április 16.

The Weeknd nem kér többé a Grammy-díjból

The Weeknd csütörtökön bejelentette, hogy bojkottálja a Grammy-díjátadót, többé nem engedi, hogy lemezeit és számait nevezzék a díjra és nem szerepel a gálán.

2021. március 12.

A Dal 2021 - A közönség juttatta tovább az este a kisvárdaiakat

Újabb öt produkció jutott az elődöntőbe szombaton A Dal 2021-ben. A harmadik válogató első helyén holtversenyben végzett Katona Petra, valamint a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Nagy Szilárd és Ragány Misa az önök szavazataival jutott tovább.

2021. február 14.

Golden Globe - Hat jelölést kapott a Mank és Vanessa Kirby...

A legtöbb, hat filmes jelölést a Mank című film kapta a Golden Globe díjra, amelyre Vanessa Kirby, Mundruczó Kornél legutóbbi filmjének főszereplője is esélyes a drámai filmek kategóriájának legjobb színésznői között.

2021. február 03.