Halétel-variációk - a hétvégén lesz a Tiszai Hal Napja

Haltelepítés, horgász- illetve főzőverseny, hazai és nemzetközi halételek bemutatója és kóstolója, valamint több színpadi program várja a látogatókat a kilencedik Tiszai Hal Napja - Sparhelt Fesztiválon szeptember 24-én és 25-én Szolnokon, a Tisza partján, a gyaloghíd környékén és a Tiszai hajósok terén - olvasható a szervező Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. közleményében.

2022. szeptember 21.

Csaknem ötven féle étel lesz a Tirpák Fesztiválon

Majdnem ötven helyi ételkülönlegességet kóstolhatnak meg azok, akik kilátogatnak a Népi Ízek Találkozójára és 6. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságra a hétvégén Nyíregyháza főterén.

2022. szeptember 13.

Programdömping lesz a Vidor Fesztiválon

Több mint 150 programmal várja a látogatókat a 21. Vidor Fesztivál Nyíregyházán augusztus 26. és szeptember 3. között - közölték a szervezők.

2022. augusztus 16.

Ma zár - megnéztük fényes délben is a Szigetet!

Sok a változás a két év kényszerszünet után. Idén a K híd nincs feldíszítve, bár előtte az üdvözlet szót rengeteg nyelven ráírták szalagokra. A szokásos érkezési látvány így elmarad, viszont a beléptetés sokkal gyorsabb, mivel már bent a Szigeten történik.

2022. augusztus 15.

Elképesztő tömegeket mozgatott meg Justin Bieber a...

A szerdai Dua Lipa koncert után a rajongók már alig várták, hogy megjelenjen fesztiválunk nagyszinpadán a híres világsztár, Justin Bieber. Bár aggódtak, hogy a betegsége miatt nem fog tudni eljönni, szerencsére meggyógyult. A második legdrágább előadó koncertjén igencsak tömegnyomor állt, ám sokan úgy vallják, többre számítottak, ami a show-t illeti.

2022. augusztus 13.

Az én Szigetem tényleg fenomenális, avagy egy kakukktojás élményei

Igazából a Sziget titka a látogatókban rejlik. Picit fontos csak, kik az előadók, mert az a lényeg, hogy bombanők fullosan kisminkelve idejönnek, ezrével, hogy stíröljenek más bombanőket és rövidgatyás belőtt hajú pasikat. Ezt persze tágan kell értelmezni, bizonyos mennyiségű alkohol és a távolság hatására minden nő bombanő.

2022. augusztus 13.

Sziget - csaknem 100 ezren buliztak a nyitónapon

Telt házat hozott a Sziget fesztivál szerdai, első napja, amelyen 95 ezren buliztak.

2022. augusztus 11.

Holnap Sziget - Ők a ledrágább fellépők

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró - mondta a rendezvény főszervezője kedden az MTI-nek.

2022. augusztus 09.