​Több mint kétszáz belgrádi iskolában volt bombariadó

Több mint kétszáz belgrádi iskolában volt bombariadó szerda reggel, a tanítást elhalasztották, a rendőrség átvizsgálja az épületeket - közölte az oktatásügyi minisztérium.

2022. június 08.

​Újraavatták a magyar állam támogatásával visszavásárolt...

Vasárnap délután ünnepélyes keretek között újraavatták a magyar állam támogatásával visszavásárolt temesvári Magyar Házat.

2022. június 06.

​Pekingben tovább enyhítik a járványügyi korlátozásokat

Pekingben tovább enyhítik azokat a korlátozásokat, amelyeket a koronavírus-járvány mostani hullámának megfékezésére alkalmaztak, miután a járványhelyzet jelentősen javult - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságok vasárnapi közlésére hivatkozva.

2022. június 05.

​200 magyarországi pedagógus utazott a csíksomlyói búcsúra...

Mintegy 200 magyarországi pedagógus utazott a csíksomlyói pünkösdi búcsúra a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárságának Határtalanul programja keretében.

2022. június 04.

Több mint 530 ezer eurót kapott Pelsőc

A kultúrház felújítására kapták a támogatást. A beruházásnak köszönhetően az épületet teljes egészében lehet majd használni.

2022. június 04.

Iskola után most kórházban lövöldöztek az Egyesült Államokban

Négy halálos áldozata van egy lövöldözésnek, amely amerikai idő szerint szerda délután az Oklahoma államban található Tulsa városában zajlott le egy kórházi épületben, a feltételezett elkövető is életét vesztette - jelentette be a helyi rendőrség.

2022. június 02.

Felvidékre készül? Itt töltheti fel elektromos autóját!

Már a felvidéki Királyhelmecen is feltölthetik járműveiket az elektromos autók tulajdonosai. A töltőoszlopot a városháza közvetlen közelében állították fel - számolt be róla a Friss FM pozsonyi tudósítója.

2022. május 30.

Putyin és Vucic megállapodott a folyamatos gázszállításról

Megállapodott a Szerbiába irányuló orosz gázszállítások folyamatosságáról, valamint egyeztetett az ukrajnai helyzetről és a Koszovó körüli fejleményekről Vlagyimir Putyin orosz és Aleksandar Vucic szerb elnök - közölte a két vezető vasárnapi telefonos eszmecseréjéről a Kreml.

2022. május 30.