Medvére figyelmeztet a szlovák rendőrség Kassa környékén

A medvét Bankó közelében látták. Az információt több forrás is megerősítette - számolt be róla a Friss FM pozsonyi tudósítója.

2022. július 05.

Vigyázz! Zivatarveszélyre figyelmeztetnek Szabolcsban

Több keleti megyében másodfokú riasztást adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat kedd délután. Ezeken a területeken a következő órákban heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket viharos szél, jégeső, felhőszakadás kísérhet.

2022. július 05.

Még tovább fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.

2022. július 04.

K​eleten továbbra is kánikula van

A hidegfront hatására reggelre az ország nyugati felében felfrissült a levegő, de keleten, délkeleten tartja magát a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton a Facebook-oldalán.

2022. július 02.

Készüljön! Ma jön a tetőzés!

Pénteken tetőzik a hőség - írta veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2022. július 01.

Ne csapjon be a gyenge hidegfront, még nagyobb forróság jön!

"A hidegfront ne tévesszen meg senkit, a hőség csak tovább fokozódik" - erre hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalán.

2022. június 28.

A kínaiak díjjal jutalmazták a magyar turizmust

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a járványidőszak alatt sem hagyott fel a turisztikai piacépítéssel. Ennek sikerét igazolja, hogy hazánk idén négy díjat is kapott a kínai turisztikai szakma meghatározó éves eseményén, a National Tourism Fashion Awards-on.

2022. június 27.

​Néhol 40 fok közeli meleg is lehet a héten

Fokozódik a hőség, néhol 40 fok közeli meleg is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2022. június 26.