Gyakorlatilag péppé verte áldozatát a vádlott Nagykállóban

Legalább is az orvosszakértő az egész testen rögzített életveszélyes sérüléseket a Nagykállóban kényszermunkásként tartott János testén. Az egyébként közepes fokban értelmi fogyatékos férfi bűne annyi volt, hogy nem tudott dolgozni egy korábbi bántalmazás miatt, amit a vád szerint szintén a vádlott követett el. Az ügy rávilágít egy sokkal súlyosabb gondra is. Az állami ellátórendszer gyakorlatilag...

2022. szeptember 20.

Felgyújtotta az ajtót, mert nem találta a lakáskulcsát

Az ajtó kiégetésével próbált bejutni lakásába egy nő Óbudán, mert nem találta a kulcsát.

2022. szeptember 20.

A szabolcsi rendőrök őrizetében a menekülő brit embercsempész

A férfi balesetet szenvedett, miközben gépkocsijában két illegális migránst szállított.

2022. szeptember 19.

Üzletkötés közben ütöttek rajta a szabolcsi rendőrök a...

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Zs. 39 éves nyírbátori, K. L. 47 éves tarnazsadányi, és Á. I. 32 éves nyírmeggyesi lakosok ellen.

2022. szeptember 19.

Erre figyeljen, ha Kisvárdáról Debrecenbe autózik!

Harminc helyszínen több száz gépkocsi környezetvédelmi állapotát ellenőrzik mától péntekig Budapesten és három megyeszékhelyen - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium hétfőn a Facebook-oldalán.

2022. szeptember 19.

Halálra gázoltak egy férfit Pusztamonostornál

Halálra gázoltak egy férfit Pusztamonostor külterületén szombat éjszaka - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2022. szeptember 18.

Brutális baleset: kettészakadt a traktor Nagycserkesznél

Vélhetőleg több közlekedési szabály együttes figyelmen kívül hagyása okozta azt a súlyos balesetet, ami este a 36-os főúton Nagycserkesz és Nyíregyháza között történt. A baleset következtében a traktor kettészakadt, vezetőjét kórházba szállították.

2022. szeptember 18.

Repült a B-30-as tégla Ópályiban, most emeltek vádat

Még tavaly életveszélyesen megsérült az a nő, akit Ópályiban egy utcai csetepaté során téglával fejbe dobtak. Az ügyben most emeltek vádat.

2022. szeptember 16.