PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
Vállad fel a felelősséget hétfőn! - Horoszkóp 12. 11.
Ma vállald bátran a döntés felelősségét, és bátran állj bele azokba a helyzetekbe, amelyektől máskor félnél. Azzal, ha felelősséget vállalsz, valójában erőt és hatalmat szerzel az események irányítása felett. Ez olyasmi, amire most nagy szükséged van.

Kos

Régóta le kellene ülnöd valakivel egy nagy beszélgetésre. régóta tisztáznotok kellene néhány dolgot. Itt az ideje annak, hogy átbeszéljétek közös ügyeiteket, és megtörjétek az eddigi hallgatást. Ma minden szó gyógyító erejű, amelyet szeretettel és a békülés szándékával fogalmazol meg.


Bika

Tanácstalan vagy egy helyzetben, és attól tartasz, hogy egyáltalán nem fogod tudni, mit mondj akkor, amikor meg kell szólalnod. Szerencsére hétfőn könnyebben improvizálsz, így akkor is ki tudod vágni magadat minden helyzetből, ha tényleg az égvilágon semmi ötleted sincs arra, hogyan csináld.


Ikrek

Ne feledkezz meg azokról a telefonhívásokról és e-mailekről, amelyeket megígértél. Ne feledkezz meg az ígéreteidről és mindarról, amit másokkal megbeszéltél. Mostanában egy kicsit szeleburdibb vagy, ezért hajlamos vagy arra, hogy elfelejtsd azt, amit a barátaidnak ígértél. Talán erről is írhatnál egy listát magadnak.


Rák

Az, amit kirázol a kisujjadból valaki másnak talán komoly nehézséget jelent. Ezt tartsd észben hétfőn, amikor arra gondolsz, hogy teljesen felesleges elmondanod, mit hogyan kell csinálni, hiszen azt mindenki tudja. Ma oszd meg a szakmai tapasztalataidat azokkal, akiknek szükségük van rájuk.


Oroszlán

Ideje lenne tartanod egy szünetet. Ideje lenne megengedned magadnak a pihenést. Tudom, hogy azt gondolod, most ezt nem engedheted meg magadnak. Ez azonban tévedés. Ha végre pihennél egyet, és újult erővel vetnéd bele utána magadat a teendőid elintézésébe, akkor sokkal többet érhetnél el, mint így.


Szűz

Hogy állsz a karácsonyi bevásárlással? Jó hír, hogy a hétfő alkalmas arra, hogy beszerezz olyasmiket, amiket még nem tudtál megvenni. Ma olcsóbban és könnyebben juthatsz hozzá ahhoz, amit szeretnél megvásárolni, és néhány váratlan kedvezményt is kiérdemelhetsz vásárlás közben.


Mérleg

Hétfőn folyton az jár a fejedben, hogy mit kellene enni. Szinte az egész napodat az ételek bűvöletében töltöd. Lehet, hogy ma nemcsak a napi menüre kellene gondolnod, de a karácsonyi ételeket is kitalálhatnád. Sőt! Ha van időd, ma este végezhetnél egy próbasütést vagy próbafőzést is.


Skorpió

Úgy érzed, hogy neked kell felelősséget vállalnod a rád bízottak teljesítményéért, ezért ma személyes sértésnek veszed a gyerekeid valamennyi rossz jegyét, a párod munkahelyi nehézségeit és a szüleid kommunikációs félreértéseit is. Pedig ma csak azt kellene tudatosítanod magadban, hogy a szeretteidnek saját életük van.


Nyilas

Lendületre és energiára van szükséged hétfőn. Ezt a lendületet és energiát akkor kaphatod meg, ha ma bátran elvégzed az összes napi teendődet. Minél többet haladsz a munkádban hétfőn annál lendületesebbnek és energikusabbnak érzed majd magad, és annál jobb lesz a hangulatod is.


Bak

A hétfő ideális alkalom a nagytakarításra. Vagy legalább egy kis rendrakásra. Ha úgy érzed, hogy most egy kicsit el vagy maradva a karácsonyi dekorációval, akkor ma érdemes még néhány dekorációt kitenned. Azt azonban ma se felejtsd el, hogy a karácsony valódi lényege egyáltalán nem a külsőségekben rejlik.


Vízöntő

Ideje lenne ritmust váltanod. A jelek szerint teljesen rossz ritmusban intézed az ügyeidet. Sok időt szánsz arra, amivel foglalkoznod sem kellene. Amihez viszont nem ülsz oda, annak rengeteg figyelmet kellene adnod. Ezen a helyzeten egyszerűen változtathatsz: ma mindent csinálj fordítva!


Halak

Mindenki csak önmagáról tud beszélni a környezetedben. Ez eleinte talán bosszant téged, de aztán ráébredhetsz, hogy valójában te is mindig pontosan ezt tetted. Most könnyedén felfedezheted, hogy máskor te is sokkal önzőbb és énközpontúbb vagy, ami néha zavarhat másokat is.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu