PUZZLE
Cukiság
#baby games
#olimpia
#videó
Tüneményes sportolók!
Az Olimpiai Játékok eredete az ókori Görögországig nyúlik vissza, és minden idők legnézettebb sporteseményei közé tartoznak. Négyévente egyszer kerülnek megszervezésre, mindig ugyanazzal a céllal: aranyéremmel kitüntetni a legtehetségesebb sportolókat a világon. Az ötkarikás játékok önmagukban is lebilincselőek, ám a versenyek között a szervezők különleges pillanatokkal is kedveskednek a közönségnek.

Az alábbi videó idén áprilisban jelent meg az Olimpiai Játékok hivatalos YouTube-csatornáján, sokak örömére. A képkockákban a főszerepet a legaranyosabb kisgyerekek játsszák, a felnőtt sportolók helyett. A törpék azt próbálják bebizonyítani, koruk ellenére ők is lehetnek sportlegendák.

A kisfilm egy német fiúcskával debütál, aki komolyan nekifeszül annak a súlyzónak. Figyeld csak az arckifejezését! Ennél jobban még a legprofibb színész sem tudná eljátszani a szerepet. Aztán ott van az amerikai kislány, aki maximális összpontosítással fut neki a talajgyakorlatnak.

A gyűrűknél is szoros a küzdelem, míg végül egy aranyhajú kislány megkapja a megérdemelt aranyat. Ne maradj le arról sem, ahogy Kína megnyeri a 10 méterest, de azt is látnod kell, ahogy a francia kisfiú teljesít az akadálypályán.

Hát nem zabálnivaló?




Forrás: twice.hu

-Friss Média-