KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
#pályázat
#hűtőgép
#mosógép
#Otthon Melege Program
Megint lecserélheti hűtő- vagy mosógépét
Augusztus 7-től ismét lehet pályázni mosógép vagy hűtőszekrény cseréjére az Otthon melege program újabb kiírásában, jelentette be Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára a Construma öko city kiállítás megnyitóján szerdán.

Az alprogram keretösszege 600 millió forint, amit a lakosság arányában osztanak el a régiók között. Az államtitkár szerint a keret bővíthető. A kiírásra régiónként eltérő időpontban lehet majd jelentkezni. A pályázati feltételek várhatóan napokon belül megjelennek a fejlesztési tárca honlapján – közölte.

Szabó Zsolt felidézte: június 6-ától lehet jelentkezni a kazánok, kémények felújítására kiírt alprogramra, amelynek keretösszege 3,5 milliárd forint. Az eredeti tervekkel ellentétben különválasztották a konvektorok cseréjét, ennek pályázati feltételeit várhatóan május elején teszik közzé, a mintegy 1,5 milliárd forintos keretösszegre július közepétől lehet majd beadni a jelentkezéseket – mondta el az államtitkár.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-