SPORT
Labdarúgás
#utánpótlás
#kisvárda
Kárpát-medencei labdarúgó akadémiák találkozója
Rangos nemzetközi gyermeklabdarúgó tornát szervez a Várda Labdarúgó Akadémia

A Várda Labdarúgó Akadémia, fennállásának első évében, már is egy rangos nemzetközi gyermeklabdarúgó torna rendezője lehet. Egyesületünk Sportigazgatója Révész Attila és a Kárpát-medencei Labdarúgó Akadémiák szakmai vezetője Tajti József közös ötlete és a megvalósulás között, nagyon rövid idő telt el. Ma már teljes a mezőny, melyet igen rangos határon túli és magyarországi akadémiák alkotnak.

A torna résztvevői:

  • Eszék (Horvátország), Bácskatopolya (Szerbia), Csíkszereda, Székelyudvarhely (Románia), Dunaszerdahely (Szlovákia), Munkács (Ukrajna), FTC, Kisvárda

Korosztály: U10 (2008 január 1 után születettek)

A rendezvénnyel, nem titkolt szándékunk, hogy hagyományt teremtsünk. Igyekszünk valamennyi korosztály számára hasonló találkozót létrehozni, azzal a nem titkolt céllal, hogy gyerekeink megismerjék egymást, eljussanak egymás akadémiájára, szerte a Kárpát-medencében. Szakmailag sem elenyésző a találkozók megrendezése, hiszen a résztvevő csapatok legtöbbje, egységes képzési filozófiát alkalmaz, így a képzés tapasztalatairól visszajelzést adhatnak a szakemberek, megbeszélhetik annak minden részletét.

A Szervező Bizottság már javában dolgozik, annak érdekében, hogy a Kisvárdára érkező gyerekek, szakemberek, szülők, pozitív élményekkel utazzanak haza.

Helyszín: KISVÁRDA, 2017.NOVEMBER 3-4.

A torna fővédnöke: Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.


- Friss Média -