SPORT
#Ameko LSE
#lovas verseny
#Kincsem park
Érmek sokasága a Kincsem parkból
Ismét dobogós eredményeket értek el az Ameko Team lovasai, Bertók Viktor tanítványai, a Gyeposz Országos Bajnoki döntőn Tápiószentmártonban a Kincsem parkban, ahol az utánpótláskorú lovasok versengtek két napon át a bajnoki címekért.

A népes mezőnyt felsorakoztató országos döntőn az Amekosok mind az ügyességi, mind a díjlovas és a díjugrató versenyszámokban képviselték megyénket és a régiót, ahol a bajnokság mindkét napján jól kellett lovagolni, hogy vasárnap dobogóra állhassanak.

„Nagyon büszke vagyok minden tanítványomra, hiszen minden kategóriában dobogóra álltunk, sőt, a két legnagyobb versenyben, a díjugratásban és díjlovaglásban is a dobogó minden fokán Amekos lovas állhatott.” - mondta büszkén és boldogan Bertók Viktor.

A kétnapos országos bajokságon a következő bajnoki eredmények születtek:

Ügyességi nehéz kategória: 2. Gulyás Dominik/Bársony.
Kezdők díjugrató bajnoksága: 2. Lakatos Sára/Öcsi.
Haladók díjugrató bajnoksága: 1. Lakatos Gréta/Öcsi, 2. Lakatos Levente/Bálfiú, 3. Gulyás Dominik/Ameko Shiherizada, 4. Cukteras Kinga/Ameko Made In Usa.
Kezdők díjlovagló bajnoksága: 2. Lakatos Sára/Ameko Kedves.
Közép díjlovagló bajokság: 2. Horváth Ágnes/Ameko Kedves.
Haladó díjlovagló bajokság: 1. Gulyás Dominik/Ameko Kedves, 2. Lakatos Gréta/Bálfiú, 3. Cukteras Kinga/Ameko Made in USA.
Év lovasa döntő: 2. Lakatos Gréta/Öcsi, 3. Lakatos Levente/Bálfiú.
Haladó díjugrató vigaszverseny: 1. Lakatos Gréta/Carlos.

A szabadtéri versenyek ezennel véget értek és kezdetét veszi a fedeles versenyszezon, amire az Ameko Team elkezdte a felkészülést.

- Friss Média -