PUZZLE
Cukiság
#kutya
#leleményes
#bevásárlás
#egyedül jár boltba
Egyedül jár a boltba egy leleményes kutya
A brazíliai Paraí városkájában él Pituco, a világ talán legleleményesebb kutyája, aki rendszeresen betér a helyi állatkereskedésbe, hogy beszerezze kedvenc csemegéit.

A kutya egyedül megy a közeli üzletbe, ahol hangos ugatásba kezd, amíg le nem emelik neki az a polcról az eledelt. Az elégedett négylábú ezután boldogan sétál haza kedvenc harapnivalóival a szájában. “A környéken mindenki ismeri Pitucót. A kedvenc ennivalója a bolt egyik felső polcán van, ezért mindig oda kell adnunk neki, ha nem tesszük, akkor addig ugat, amíg nem kapja meg” – mesélte a bolt vezetője.

A hazavitt árut Pituco gazdái később mindig kifizetik az üzlet munkatársainak, akik már teljesen hozzászoktak a különleges kis vásárlójukhoz, aki olykor még a család többi állatának is visz haza eleséget. A kutya gazdái ugyanis néha odatelefonálnak az üzletbe, amikor látják, hogy Pituco útra kel és megkérik az üzlet dolgozóit, hogy macskaeledelt vagy papagájeleséget is adjanak kutyájuknak, aki így a családdal élő többi állatot is ellátja elemózsiával.



Forrás: erdekesvilag.hu

-Friss Média-