SPORT
kézilabda
#évértékelő
#Kézilabda
#kisvárda
Edzői értékelések a Békéscsaba - Kisvárda mérkőzést követően
Békéscsabai Előre NKSE – Kisvárda Master Good SE 24–32 (11–15).

Skaliczki László: – Úgy gondolom, hogy amit terveztünk, az elején megvalósult, ezt követően jó néhány bejátszást elrontottunk, amelyekből könnyű gólokat szerzett a Kisvárda. Igazából a második félidő elején még volt egy visszalángolásunk, de nem sikerült közelebb zárkóznunk. A 32 kapott gól rengeteg, itt csak a végén mutatott nyitott védekezés volt pozitív és előremutató.

Zöldi-Tóth Katalin, a Békéscsaba beállója: Nagyon csalódott vagyok, hazai pályán mindenképpen többet szerettünk volna kihozni magunkból. Sajnos nagyon kevesen is vagyunk, de bízom benne, hogy azon csapatok ellen, akikkel egy súlycsoportban vagyunk, tudunk majd pontokat szerezni.

Mátéfi Eszter: – Az előző fordulóban a Budaörs ellen nem sikerült otthon tartani a 2 pontot, ez egy nagyon fájó vereség volt a számunkra, ezen mindenképpen javítani szerettünk volna. Annak örülök, hogy a csapat a mérkőzés alatt végig nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszott. Azon kívül, hogy voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, mindig volt valaki, aki átlendítette az együttest a holtponton, ez egy igazi csapatmunka volt.

Tarjányi Szilvia, a Kisvárda beállója: Nagyon szerettük volna kijavítani a Budaörs ellen elszenvedett hazai vereséget, úgy gondolom, hogy ez plusz motivációt is jelentett számunkra. Úgy gondolom, hogy védekezésben és támadásban is kezd összeállni a csapat, ennek is köszönhettük ezt a magabiztos győzelmet.

- Friss Média -