PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
#asztrológia
Decemberi horoszkóp: az átalakulások hónapja
A Plútó és a Jupiter között létrejövő jó fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy az átalakulások időszakát élhetjük az élet különböző területein, amelyek eredményeivel elégedettek lehetünk.

Kos

Pompásnak nevezhető ez a hónap, mert több olyan dolog megvalósulhat, amelyet szeretnél, amelyet talán már egy ideje dédelgettél magadban. A házasságokban, régi párkapcsolatokban tökéletes lehet az összhang, amely elsősorban a javuló anyagi helyzetnek köszönhető. Olyan váratlan dologra is ragadtathatod magad, amelyen talán még te is meglepődhetsz. Külföldi tartózkodás fantasztikus lesz.


Bika

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a társadnak köszönhetően alakul jól a helyzet. Életed párja sokkal nyitottabb, toleránsabb, mint amilyen te vagy, és ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy béke és nyugalom legyen. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Vigyázz magadra, erősítsd az immunrendszered.


Ikrek

Még az is lehet, hogy a figyelem középpontjában leszel ebben a hónapban. Többen kereshetik a társaságodat, és az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel több dologban azonos véleményen lehettek. A munkahelyeden is úgy alakulhatnak az ügyeid, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. Ha plusz munkát vállalsz, akkor elégedett leszel szinte mindennel.


Rák

Ha a szerelmi életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor most semmi sem marad a régiben. Ha titokban tartott viszonyt folytatsz, akkor boldog pillanatok követhetik egymást. A család létszámában történő változások miatt a hangulatod hullámzóvá válhat. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt talán először megijedsz, aztán rájössz, ennél jobb nem is történhetne.


Oroszlán

Még az is megtörténhet, hogy egy régi kapcsolat kezdődik újra. De az is megeshet, hogy forgalmi dugó alakulhat ki az ágyadban: a választás, a döntés nem könnyű. Ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolítására kiváló ez a hónap. Olyan valaki juthat többször az eszedbe, aki már nincs a környezetedben. Az emlékek miatt talán még könny is megcsillanhat a szemedben.


Szűz

Kellemes találkozásban lehet részed. De még az is megtörténhet, hogy akivel korábban jó viszonyt ápoltál, de már nem vagyok kapcsolatba, most a sors ismét összehozhat benneteket. A házasságokra, régi párkapcsolatokra a szeretet, a figyelem, az azonos vélemény még szorosabbá tehetik a viszonyt. Érdemes most bonyolítani ingatlannal kapcsolatos ügyletet, mert fantasztikus lehetőséget csíphetsz meg.


Mérleg

Ha pénzről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz. Anyagi ügyeid alakulása miatt több lehet a környezetedben az irigy. Ezért jó lenne, ha most ez a téma tabu lenne, nem beszélnél róla. Izgalmas találkozásban is részed lehet. Ha most kerül sor randevúra, akkor nem lesz okod panaszra, mert olyan valakivel hozhat össze a gondviselés, akiről kölcsönöse úgy érezhetitek, lelki társak vagytok.


Skorpió

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert most olyan bevételekre tehetsz szert, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél látni. De az is lehet, hogy jutányos áron juthatsz hozzá számodra fontos dolgokhoz. A szerelem ege most vakítóan kék lehet: a kapcsolatodat a gyengédség, a szeretet, a másikkal való törődés jellemezheti, amely kölcsönös lehet.


Nyilas

Nagyon meg kell gondolnod, hogy mit kívánsz, mert ebben a hónapban az álmok, a vágyak valóra válhatnak. Pompás lesz ez a hónap, amikor olyan szeretet övezhet, amelyet csak nagyon régen, vagy egyáltalán nem tapasztaltál eddig. Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő olyan dologgal, ami boldoggá tehet.


Bak

Kísérthet a múlt: olyan dolog kerülhetnek a felszínre, amelyek régen történhettek, és amelyre a feledés sűrű homálya borult. De az is megtörténhet, hogy egy váratlan találkozásnak a hatására elgondolkodhatsz az életeden, és ennek hatására több dolgon változtatsz. A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak, mert lesz közöttük olyan, amely nagyon jó hatással lesz az egzisztenciádra.


Vízöntő

A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak. De az is lehet, hogy te állsz a figyelem középpontjában abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy. A munkahelyeden olyan hír juthat a fülecskédbe, amely talán először megrémít. Aztán kiderül, hogy nem kell izgulni, mert a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Minden esély meg lesz arra, hogy belemenj egy titkos viszonyba…


Halak

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Illetve, ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, akkor most tedd ezt szóvá, mert a felettesed nyitott az ilyen irányú témákra. Anyagi ügyeid alakulása miatt sem lesz okod panaszra. Igaz, hogy minden forintért meg kell dolgoznod, mert semmit nem adnak ingyen. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu