PUZZLE
Bulvár hírek
#julia roberts
#Micsoda nő
#színésznő
#Hollywood
#külföldi sztárok
#sztárhírek
#sztárvilág
Beképzelt kölyök volt Julia Roberts
A karrierje kezdetére utalt a sokunk által kedvelt színésznő, aki azóta már tisztán látja önmagát.

A Micsoda nő! című film mindent elsöprő, és azóta is töretlen, sikere után a színésznő szinte egy pillanat alatt lett a világ egyik legkedveltebb színésznője. Azóta is sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket. Vele dolgozni azonban, saját bevallása szerint, nem volt mindig leányálom.

“Én voltam a prioritás, beképzelt kölyök voltam, ha filmet forgattam.” – vallotta be Harpers’s Bazaarnak adott interjúban Julia, aki azért hozzátette, hogy azóta teljesen megváltozott. Ebben pedig nagy szerepe volt férjének, Daniel Moder operatőrnek is, akivel három közös gyermeke van, a 13 éves ikrek, Hazel és Finn és a 10 éves Henry.

“A Dannyvel való találkozásom után találtam igazán magamra. Ha arra gondolok, hogy mi teszi kerekké az életem, mi az, aminek a legtöbb értelme van és lángot gyújt bennem, az egyértelműen ő." Azonban, ha közös munkára kerül a sor, akkor még mindig gombóc van a torkában. Lelkileg nagyon megterhelő számára, hiszen férje az, akit a leginkább le akar nyűgözni.

A színésznő mostanában talán kevesebbszer tűnik fel a vásznon, melynek elmondása szerint az az oka, hogy nem keresgéli a szerepeket, csak hagyja, hogy megtalálják őt.

-Friss Média-

Forrás: hirado.hu